10 éves a KV Társulat - Indul a jubileumi évad

2017/18-ban  a társulat 10 éves!!! Hamarosan jönnek a jubileumi évad részletei - 2 új bemutató, Fesztiválszereplés (Kiállok érted - MARCZI Szemle)  vendégjátékok és még rengeteg minden.

Egy kis beharangozó:

 http://szinhaz.hu/2017/09/12/szinhaz_a_noi_egyes_oltozobol_10_eves_a_kv_tarsulat



Színház a női egyes öltözőből – 10 éves a 

KV Társulat


A KV Társulat ma már inkább közös véleményen, mint különvéleményen alapuló működését a női látás- és gondolkodásmód határozza meg.
Színházi különvéleményük közös vállalkozásra, függetlenség iránti vágyuk saját társulat alapítására indította a két kaposvári színésznőt tíz évvel ezelőtt. Így született meg a női témák és látásmód, az aktuális társadalmi problémák és a kortárs darabok színházi vizsgálata iránt kezdettől fogva elkötelezett KV Társulat, amely idén két ősbemutatóval ünnepli a 10. születésnapját.
„Mind a ketten nagyon erős egyéniségek vagyunk, tele vagyunk állandóan ötletekkel. Sokszor külön utakat járunk be a munka során. Ez az a nagyon külön vélemény, ami a munka végére mindig egy közös állítást hoz létre. És ez nagyon fontos! Nem kioltjuk, hanem megerősítjük egymást” – mondja egy interjúban a társulat egyik alapítója, Száger Zsuzsanna. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések