Indul a az #Adjukössze kampány! Támogatás a KVT 17.évadára!

 https://fidelio.hu/szinhaz/a-kozonseg-tamogatasat-keri-a-kv-tarsulat-180225.html?fbclid=IwAR0DkFul6Hqf0T-NsD5zCACrq_-a_OpOiyPgwZXlC-52NKJRrKCFNITM_UA

SZÍNHÁZ

A közönség támogatását kéri a KV Társulat

2023.12.27. 14:05
 AJÁNLOM 
  •  
  •  
  •  
A társulat a beérkező adományokból valósítaná meg legújabb bemutatóját februárban, emellett pedig szeretnék életben tartani már bemutatott előadásaikat, valamint ifjúsági és felnőtt programjaikat.

Aki követi, ismeri munkásságunkat, tudja, hogy mindig minden pályázati forrást és lehetőséget felhasználunk, hogy megvalósítsuk évadunkat, színházi álmainkat. Még soha nem fordultunk segítségért, de most kénytelenek vagyunk

– fogalmaznak az Adjuk össze! oldalán a KV Társulat vezetői, Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina.

A társulat immár tizenhetedik évadát kezdte meg idén, azonban még vár rájuk egy izgalmas és fontos új bemutató, amelyet februárban valósítanának meg Reisz Gábor rendezővel. Mint hozzáteszik, emellett céljuk, hogy életben tartsák már bemutatott, díjnyertes, tabudöntögető előadásaikat, a nőket érintő társadalmi témákat feldolgozó projektjeiket és hiánypótló ifjúsági programjukat is. Ehhez kérik a közönség támogatását.

„Kis független társulatként a jegybevétel mellett eddig pályázati forrásból fedeztük - maximális erőforrás kihasználás mellet – működésünket és évadunk költségeit.

Viszont az idei évadra megítélt működési támogatást a független területen 41 százalékkal csökkentették

– indokolták döntésüket. Levelükből kiderül, az évadra négymillió forinttal kevesebb támogatást kaptak, miközben a társulat működtetésének, a produkciók és a szolgáltatások költségei országszerte jelentősen megnőttek. Emellett pedig az EMET az Előadó szervezetek többlet támogatás pályázatán a társulat valamennyi pályázatát lenullázta.

„Kérjük, támogasd a munkásságunkat és a 17. évadunk megvalósulását! Minden egyes támogatásért hálásak vagyunk! Továbbra is valljuk, hogy a Kultúra Nemzeti alap” – zárta levelét Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések