Assitej Biennálé - a 12 hét Kaposváron

KEZDŐDIK AZ ASSITEJ GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI BIENNÁLÉ KAPOSVÁRON

2014. május 4. vasárnap, 14:08
Május 5-én, hétfőn kezdődik a VII. Kaposvári ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, melyen csaknem félszáz előadást láthatnak az érdeklődők.
 Az ország legnagyobb, immár hetedik alkalommal megrendezett gyermek- és ifjúsági színházi fesztiválján összesen 46 előadásból válogathat a közönség. Az előadásokat korcsoportok szerinti bontásban állították össze, a határon túli társulatok külön válogatásban - a Fókusz programban - mutatkoznak be. A helyszínek a Csiky Gergely Színház, a Szivárvány Kultúrpalota és az Együd Árpád Kulturális Központ lesznek, további 32 előadást pedig kint a Fő utcán, illetve az  utca üzleteiben és kirakataiban láthatnak az érdeklődők.

Az elmúlt két év legjobb produkciói számára bemutatkozási lehetőségét nyújtó rendezvény célja segíteni a gyerek- és ifjúsági előadások színvonalának emelését, a legjobb alkotók és társulatok megismerését, megbecsülését. Andai Kati válogató közel 100 előadás megnézése után választotta ki a 23 legjobbat, amelyek bekerülhettek a versenyprogramba.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések