GYEREK-KELL projekt 1.0 csoportos kiállítás a Kisüzemben 09.19. - 10.11.

 




KVTársulat/E-Mancik Színházi Manufaktúra:

GYEREK-KELL PROJEKT

O. Horváth Sári Lenni vagy nem című művének közös bemutatója kapcsán álmodtunk meg egy eseménysorozatot anyasággal, gyermekvállalással kapcsolatban. A vírus helyzetben az eseménysorozat "nulladik" darabjaként egy beszélgetést kínáltunk, – még online formában – amely az elmúlt időszakra és a közeljövő kilátásaira reflektált. Most élőben jelentkezünk. A Gyerek-kell projekt keretében nagyszabású őszi eseménysorozatot tervezünk kiállítással, közönségtalálkozóval és tematikus beszélgetésekkel

Gyerek-kell 1.0  Kiállítás a Kisüzemben képzőművészek és gyermekeik közös alkotásaiból. Szervező-kurátor: Péter Judit (Süni) A kiállítás szeptember 19-én szombaton 17 órától tekinthető meg a Kisüzem nyitvatartási idejében, október 11-ig.

Gyerek-kell 2.1, 2.2, 2.3 Tematikus beszélgetések – 2020 október-novemberben 3 alkalommal tematikus kerekasztal beszélgetést tartunk a Magvető Caféban, Gyárfás Dorka (WMN) moderálásával, meghívott szakértők, vendégek részvételével. Az előadás tematikáját követve, a gyermekvállalás problémakörével foglalkozó fontos és aktuális témákat járjuk körbe, reményeink szerint izgalmas és tabudöngető beszélgetésekben.

Helyszín: Magvető Café

A beszélgetések 500 Ft-os regisztráció jeggyel látogathatók, amelyek online vásárolhatók meg. (jegylink)

https://www.jegy.hu/program/kvtarsulate-mancik-szinhazi-manufaktura-gyerek-kell-projekt-120017

Gyerek-kell 3.0   Közönségtalálkozó - Az október 4-i Lenni vagy nem előadás után a Jurányiban, moderátor Lengyel Anna (dramaturg, PanoDrama)














 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések