Schmied Zoli ugrik az R. úrba!

 https://szinhaz.org/csak-szinhaz/csak-szinhaz-budapest/2020/09/21/miert-lett-r-ur-amokfuto-schmied-zoltan-is-lathato-a-kv-tarsulat-eloadasaban/?fbclid=IwAR1xbul742J03d8bVJZURLqeyHNpdyesg0jBSm2aYrhvDvWUqmbK8hDRPkc


MIÉRT LETT R. ÚR ÁMOKFUTÓ? – SCHMIED ZOLTÁN IS LÁTHATÓ A KV TÁRSULAT ELŐADÁSÁBAN

2020 SZEPTEMBER 21. HÉTFŐ, 7:23

Új szereplő a Miért lett R. úr ámokfutó c. előadásban: szeptember 29-től Mátray Lászlót és Schmied Zoltánt felváltva láthatják a nézők a produkcióban.

Schmied Zoltán a Földi paradicsomban / Fotó: Kovács JuJu

A KV Társulat közleménye:

Nagy sikerrel mutatta be a KV Társulat R. W. Fassbinder és alkotótársa, M. Fengler forgatókönyvén alapuló drámát a HPS Kultszalonban szeptember 1-én.

Az előadás a vírushelyzettel dacolva, embert próbáló körülmények között született meg, és a pandémia, úgy tűnik a továbbjátszás során sem csillapodik. Így az előadás egyik meghatározó színésze, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház tagja, Mátray László szerepét szeptember 29-től Schmied Zoltán is játssza váltott szereposztásban.

Schmied Zoltán nem először tűnik fel a társulat produkcióiban: a művész játszotta a 2017-es Földi paradicsom c. előadás főszerepét. Schmied Zoltánt szeptember 29-én, 20:00-tól láthatják a nézők a HPS Kultszalonban.

 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések